2424 ZİYARETÇİ ARASINDA KİM NE DEDİ ?

 

RESİMDE TENİS OYNAYAN

 SPORTMEN BÜYÜGÜMÜZ KİM?

  TANIDINIZMI ?

  

Daha önce resimdeki büyügümüzün kim oldugunu site ziyaretçilerimze sormuştuk. Yazımızı ilk on gün içersinde 1500  ziyaretçimiz okudu okudu bu ziyaretçilerimiz arasından 280 kişi tahmin yaparak görüşünü belirtti. Tahmin yapanlar arasındaki dogruluk oranının azlıgı bizim süreyi uzatmamıza neden oldu ve ikinci kez sorumuzu sorduk.

Yazımızın yayında kaldıgı günler içersinde bir karar alarak, süreyi belirlemek için ziyaretçi sayımıza bir kıstas getirdik ve 2424 rakamında yayın süremizi sonlandırdık.

Resimdeki büyügümüzü tanımak gerçekten zordu ama ziyaretçilerimiz  işi birazda kendileri zorlaştırdı, örnegin dogru cevap yazan 12 kişi rumuzla katılmış, 8 kişi hiçbir bilgi yazmamış, 6 kişi ise, resimdeki büyügümüzü tanıdıklarını, aslında herkesin tanıyabilecegini ve bu kadar çok kolay bir soru karşısında çekiliş şanslarının zayıflıgını ifade eden tarzda ifadelerle kimlik bilgileri yazamaya gerek duymamışlardır.

Tahmin yapmadan tanıyabilmek için, bir ipucu verilemesini isteyen 32 kişi  olmuş ve maalesef 2424 kişi arasından sadece  19 bayan ziyaretçimiz tahminde bulunmuştur.

Yazımızı okuyan 2424 kişi arasından tahminlerini bizlere ileten, 326 ziyaretçimiz arasından dogru cevap yazan ise sadece 16 kişi olmuştur.

Dogru tahmin edenlerin çok az olması nedeniyle, yazımızı yayınladıgımızda  açıkladıgımız  şekilde bir çekilişe gerek kalmadıgı için 5 kişiye forma, 5 kişiye futbol topu ve 6 kişiye, İst. Kemah Spor bayragı hediye edecegiz. 

Hediye almaya hak kazanan ziyaretçilerimizin  bize bildirdikleri telefon numaralarına mesaj yazdık, mesajı alan ziyaretçilerimizle İst. Kemah Spor lokalinde belirlenen gün ve saatte buluşarak hediyelerini teslim edecek kendilerini fotograflarıyla sizlere tanıtacagız. Ama önce büyügümzü tanıtmak istyoruz...

HOŞGÖRÜ İÇERSİNDE SAMİMİ BİR  YAKLAŞIMLA,

 BİZE ANLAYIŞ GÖSTEREN,

FORMALARIMIZI İMZALAYAN,

RESİMDE TENİS OYNAYAN

 SPORTMEN BÜYÜGÜMÜZ;

ERZİNCAN VALİSİ SAYIN, ABDÜLKADİR DEMİR'E

TEŞEKKÜR EDİYOR, ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

 

Siz değerli dostlarımıza; sitemize verdiginiz destek ve yazımıza olan ilgi için teşekkür ediyoruz. Her zaman güncel olmaya, heryerde çıkan haberler dışında kendimize ait haberleri sizlerle paylaşmaya, ilkeli davranmaya özen gösteren www.kemahspor.com  sitemizi yayına başladıgı günden buyana tam 7 kat büyüten tüm ziyaretçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kendi alanında her açıdan en iddialı sitelerden biri olan www.kemahspor.com sizlerden aldıgı güçle sporda ve haberde Kemah'lının net adresi olmaya, gür sesi ve gönül birliginin odagı olmaya devam edecektir.

 

www.kemahspor.com

Kemah'ın net adresi



2379 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia