2016-2017 sezonu için hedefini süper amatör lig olarak belirleyen İst. Kemah Spor A Takımı çalışmalara başladı.



.
SÜPER AMATÖR LİG YOLUNDA
YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI







Yeni sezona çok daha güçlü ve iddialı bir kodro oluşturarak birdahaki sezonda Sancak Şehri Kemah'ı layık oldugu yerlere taşımayı amaçlayan İst. Kemah Spor'da çalışmalar başladı.

Hafta başında gerçekleştirilen tanışma toplantısı ve yeni transferlerin imza töreninin ardından topbaşı yapan  Cesur Yürekler Kemah'ta yapılacak olan kamp çalışmlarına kadar haftada üç idman yaparak sezona hazırlanacak.


Çalışmalarını Teknik Direktör Ateş Yıldırım nezaretinde hemen hemen tam katılımla yapan tamımızın son derece istekli ve moralli olmasının yanısıra yeni gelen oyuncuların takıma adapte olması ve aralarındaki samimiyet hem yönetim, hemde  teknik heyeti memnun ederken hedeflenen süper amatör lig içinde  takıma olan güvenimizi ve umutlarımızı artırıyor.


İst. Kemah Spor lk çalışmasını Kemah Spor Tesislerinde gerçekleştirdi. İdman sonrasında sitemize bir açıklama yapan  
Teknik Direktör Ateş Yıldırım;


''Istegimiz ve Amacimiz var, yeni sezona namaglup sampiyon girdik sezon sonunda da ayni basariyi surdurmek tek hedefimiz. Oyuncularımıza güvenim sonsuz ve eger çok büyük talihsizlikler yaşamazsak hedefimize ulaşacagız. Ancak bundan sonra tüm camianın desteginide bekliyoruz. Kemah Spor'a inananların bizleri Süper Amatör yolunda yalniz birakmayacagindan şüphem yok. Gelin birlik olalim tek vucud olalim Erzincan'ınımızın, Kemah'imizin ismini dostluk sevgi adamlik ve basari ile herkese ezberletelim. Biz sahada taraftarımız tiribünde yeni bir başarı destanı yazalım.
Ben ve sporcularim haziriz sizleri bekliyoruz.
Unutma sen yoksan bir kisi eksigiz.'' dedi.


www.kemahspor.com





1525 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia