2018 Sezonunda U17/B liginde yer alacak olan geçlerimiz çalışamalarına devam ediyor. ''Bende bu takımda oynamak isterim'' diyen gençlere kapımız, gönlümüz açık, herkesi bekliyoruz.



İST. KEMAH SPOR
U17 TAKIMI
LİGE HAZIRLANIYOR

Nedim Saydam ve Duygu Bozukhark Hocalarımızın gençelere örnek olacak bir dayanışma içersinde sürdürdükleri çalışma ve antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren takımdaki hırs,  azim ve özgüven gelecek için umut veriyor.




2018 sezonu hazırlıklarını Kemah Spor'un kendi tesislerinde ciddiyetle sürdüren U17 takımımızda yer almak isteyen gençlerimize kapımız ve gönlümüz herzaman oldugu gibi sonuna kadar açıktır.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Hocalarımız, Nedim Saydam ve Duygu Bozukhark sitemize açıkalamalrad bulunarak;
''Gençlerimiz, hırslı ve istekliler, çogunlugu geçen yıl U16 takımında başarılı bir sezon yaşadılar ve bizimkulüp olarak ne istedigimizi biliyorlar. Haftada üç kez yaptıgımız idmanlarımızla, zaman zaman ekstra çalışmalarımızla güzel bir hazırlık dönemi yaşıyoruz. İnşaallah hep birlikte güzel işler başaracagız.
Kendine güvenen, kişilik olarak, sporcu olarak, bizimle aynı duruşu göstercek olan, forması, arması için mücadele edecek olan kardeşlerimizi aramızda görmekten çok mutlu oluruz. Aramıza katılmak isteyen kardeşlerimizi Mustafa Düzgünman Cad. Ergenekon Sok. Tufan Parkı içinde bulunan tesislerimizde bekliyoruz'' diyerek gençleri İst. Kemah Spor forması altında mücadele etmeye davet ettiler.



Tesis Müdürü Abdullah Şanal'da ''Gençler buyursun gelsin biz hergün buradayız, tek amacımız gençlerin iyi insan olarak, iyi vatandaş olarak yarınlarda ülkemize ailelerine ve kendilerine yararlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır'' dedi.

Gençlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyor, çalışamalarında başarılar diliyoruz.

           www.kemahspor.com








1839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia