2018 Akdeniz Oyunları Milli Takım kafilesinde yer alan Erzincanlı sporcularımıız madalyalarla döndüler.



ERZİNCANLI SPORCULAR
AKDENİZ OYUNLARINDA
2. OLDULAR






İspanya’nın  Karggona şehrinde 23-26 Haziran 2018 Tarihlerinde yapilan Akdeniz oyunlarına  Erzincanlı 3 sprcu yer aldı.

Akdeniz Oyunlarında Milli Takım kafilesinde yer alan  3 sporcumuz Badminton branşında ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

32 ülkenin katıldığı Akdeniz oyunlarında Erzincan lı Milli sporcular Nazlıcan İnci, Bengisu Erçetin Çift kızlarda 2. olma başarısını göstererek Ülkemize gümüş madalya kazandırırken Muhammed Ali Kurt 4. oldu.

Sitemize oyunlarla ilgili bilgi veren Milli Takım antrenörü Murat Sönmez,  ‘’Akdeniz Oyunlarına Erzincan dan ilkez 3 sporcumuz katılarak bir ilkede imza atmış oldular. Yaşları 17 ve 18 olmalarına ragmen büyükler katagorisi de bu başarıyı göstermeleri spor otoriteleri tarafından takdirle karşılandı.  Milli takımın yaşca en küçük sporcuları olan 3 sporcumuz Ülkemizi başarıyla temsil ederek Nazlıcan İnci , Bengisu Erçetin çift kızlarda 2. yine Muhanmed Ali Kurt tek erkeklerde 64 sporcu icinde 4.  olarak Ülkemize önemli bir başarı getirmişlerdir. Bu başarıda bize  her türlü destek veren, Türkiye Badminton Federesyonu’na Erzincan Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü’ne Sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne çok Teşekür ederiz’’ dedi.



   www.kemahspor.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia