2018 -2019 Sezonunda hedef yeni bir şampiyonluk...


İST. KEMAH SPOR
SAHAYA İNİYOR!
2018 - 2019 Sezon Hazırlıkları Başlıyor

 

İst. Kemah Spor 2018 - 2019 Sezon hazırlık çalışmalarına başlıyor.  28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Saat: 18.00 de yapılacak ilk idmanla hazırlık çalışmaları başlamış olacak.

İlk idmana anlşma saglanan oyuncuların yanısra görüşmeler yapılan ve takımda yer almak istediklerini belirten oyuncularnda katılması istendi.

 

Yeni sezon için feda ve vefa diyen İst. Kemah Spor birçok eski oyuncusuyla yeniden anlaşma sağlarken takımın Teknik Direktörlügünü İrfan Avşar yapacak.
 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Teknik Direktör İrfan Avşar; '' İyi bir kadro kurmak için çalıştık, arzu ettigimiz ve kulübün yapısına uyacak  oyuncularla anlaşma sagladık. Belki bir iki transfer daha yapabliriz bunuda zaman ve imkanlar gösterecek. Yeni sezonun takımıza ve tüm amatör camiaya hayırlı olmasını temenni ediyor, kazasız, belasız güzel bir sezon diliyorum.''  Dedi.
 
28 Temmuz 2018 Cumartesi Günü takım ilk çalışmasını yaparken aynı zamanda kulüp tesislerinde yeni sezon  için  Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacagı bildirildi.

 

www.kemahspor.com



1147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia