2019 Yemen Ekşioğlu Futbol Turnuvası İst. Kemah Spor - Çamlıcaspor maçı ile başladı.







Üsküdar Belediyesi  ve Üsküdar Kulüpler Birligi’inin

  birlikte organize ettikleri

2019

YEMEN EKŞİOĞLU FUTBOL TURNUVASI

Başladı.

 

 

B Gurbunda yer alan İst. Kemah Spor turnuvanın ilk maçında Çamlıcaspor’la karşılaştı.

 




Son derece dostca, centilmence turnuvanın ruhuna yakışır şekilde oyanan müsabakayı  İst. Kemah Spor 1-0 kazanarak ilk maçını 3 puanla tamamladı.

 

Bu müsabakalar, takımların yeni oluşturdukları kadroları görmeleri açısından önemli bir fırsat olarak kabul ediliyor ve özellikle yeni transferlere şans verilirken, taktiksel performanslara önem veriliyor.

 

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Çamlıcaspor sahaya genç  isimlerden oluşan bir kadro ile çıkarken İst. Kemah Spor 1. Amatör liğde  mücadele edecek oyuncuların uyum sürecini hızlandrmaya yönelik bir kadro ile sahada yer aldı.

 

Hazırlık mahiyetinde dostluk maçı olarak kabul ettigimiz müsabakayı  32. Dakikada Fırat Yılmaz’ın attıgı golle önde bitren İst. Kemah Spor'un Teknik Direktörü İrfan Avşar yaptıgı açıklamada, ‘’ Sezon öncesi durumumuzu  görmek  eksiklerimizi tamamlamak için iyi bir fırsat olarak gördügümüz bu turnuvada ciddi manada hazırlık maçı sayabilecegimiz Çamlıcaspor karşısında galip gelen oyuncularımızı tebrik ederim. Oyun olarak, taktik olarak, bireysel performans olarak henüz birçok eksigimiz  var. Bu turnuva süresince bu eksikleri gidermek için çalışacagız. Özellikle genç oyuncularımızla tecrübeli oyuncularımızın birbirlerini anlayabilmeleri oyun mantalitelerini kavrayabilmeleri için skora ve sonuca bakmadan herkese şans vermeye çalışacagız. Bugün son derece dostca centilmence  oynayan Çamlıcaspor yönetimine teknik heyetine ve oyuncularına teşekkür ediyor, lgde kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi.

 

   www.kemahspor.com




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia