2022 - 2023 Sezonunda İst. 2. Amatör ligde mücadele edecek olan takımda hedef centilmen ve gönülleri kazan aynı zamanda zirveye oynayan bir takım olarak belirlendi.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYAN
A TAKIMDA HEDEF BELİRLENDİ

ZİREVEYE OYNAYAN CENTİLMEN BİR TAKIM





İst. Kemah Spor Kulübü
A takım çalışmaları başlıyor!


2022 -2023 Sezonunda İstanbul 2. Amatör Ligde mücadele edecek olan İst. Kemah Spor Kulübü A takım çalışmaları hazırlıkları başlıyor. 8/Ocak/2023 Pazar günü kulüp tesislerinde toplanan yönetim kurulu üyeleri A takım
oyuncuları ve teknik heyetle bir toplantı yaptı.

Toplantıda İst. Kemah Spor'un ilkeleri ve hedefleri, oyunculara anlatılarak, önceligin centilmenlik oldugu,
ahlak ve terbiye kurallarının çignenmesine asla müsade edilmeyecegi, önceki yıllarda oldugu gibi kırmızı kart
gören oyuncunun lisansının iptal edilecegi anlatıldı.

Önceki yıllarda elde edilen başarıların ve şampiyonlıkların kart görmeden nasıl gerçekleştigi üstünde durularak
haksız bir galibiyete, haksız bir puana sahip olmanın İst. Kemah Spor için asıl mağlubiyet olacagını bunuda kabullenmemin mümkün olmadıgı, ana hedefin gönülleri kazanmak oldugu ifade edildi.

Hüseyin Çakmaktaş- Zühtü Özberk - Şenel Kartal - Zeynep Hançar - Hasan Bayat - Ahmet Özkurt ve Ramazan Telli'nin katıldıgı sporcularla görüşme ve anlaşma toplantısı sonunda hep birklikte İst. Kemah Spor adına yakışır bir şekilde centilmence, dostca mücadele ederken, skor anlamında kora kor ve son saniyeye kadar kazanmak için mücadele eden bir takım olma kararına varıldı.



Takımın çalışmaları önümüzdeki günlerde başlarkem eksik mevkilere duruma göre takviyeler yapılması gerektigi bunun için Kemah Köylerimizin spocularına ve kardeş kulüplerimize duyuru yapılarak bu takviyelerin yapılacagı belirtildi.

Aynı gün sahada çalışma yapan alt yapı oyuncularının antrenmanınıda izleyen yöneticiler Teknik Heyetten Emirhan Hoca ile görüşerek bilgi aldılar.

U17 ve U18 takımlarından A takıma takviye yapaılabilecegini belirten Emirhan Hoca bunun için A takım yetkililerine isimler vereceklerini söyledi.

Daha sonra hep birlikte resim çekilen sporcularla yöneticiler tesislerden ayrıldı.

    www.kemah spor.com.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia