2022 - 2023 Sezonu İstanbul 2. Amarör Lig Kuraları Çekildi.




2022 - 2023 SEZONU
İSTANBUL 2. AMATÖR LİG
KURALARI ÇEKİLDİ




9 Mart 2023 tarihinde Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan Kura Çekimine TASKK- İASKF ve TFF İcra Kurulu Üyesi Sn. Ali DüşmezTFF İstanbul İl Temsilcisi Sn. Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, KUlüp Başkanları, Antrenörler, ve Sporcular katıldı.



Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Sn. Ali Düşmez yaşanan deprem felaketi sebebiyle amatör takımların yaptıkları ve yapması gereken yardımlara
deginerek TASKK adına bir konteynır kent kurulması çalışmalarının devam ettigini belirterek herkesi destek olmaya çagırdı ve kulüplere yeni sezonda başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.



Daha sonra bir konuşma yapan TFF İL Temsilcisi Sn. Ali Tanrıyaşükür, son dönemlerde amatör liglerde yaşanan centilmenlik dışı olaylardan bahsederek üzüntülerini dile getirdi ve bu konuda centilmence davranan kulüplere teşekkür etti. Ali Tanrıyaşükür yeni sezonda
liglerde mücadele edecek olan takımlara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra kura çekimine geçildi, ilk olarak Çatalca- Silivri Bölgesinin kuraları, daha sonra Anadolu Yakası takımlarının kuaraları ve en son olarak Avrupa Yakası takımlarının kuraları çekildi.



İst. Kemah Spor adına kuara çekimine Kulüp Başkanımız Hüseyin Çakmaktaş katıldı. Kura sonucunda kulübümüz 19. Grup. 3. Sırada yer aldı.

Lige iştirak eden ve grubumuzda yer alan bütün takımlara saglıklı, huzurlu, centilmenligin ön pllanda oladuğu dostça, kardeşçe oynanacak güzel bir sezon ve başarılar diliyoruz.

Maç programı (fikstür) daha sonra yayınlanacaktır.


                   www.kemahspor.com   



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia