2016 - 2017 sezonu için süper amatör ligi hedefleyen İst. Kemah Spor'da eski ve yeni oyuncular düzenlenen bir toplantı ile tanıştı.



İST. KEMAH SPOR
YENİ SEZON İÇİN TOPLANDI

Geçen sezonu sıradışı bir başarıyla tamamlıyarak namağlup şampiyon olan ve 1. Amatör Lige terfi eden İst. Kemah Spor yeni sezon hazırlıkları öncesinde tanışmak için  bir araya geldi.



Eski ve yeni oyuncuların idmanlar başlamadan bir araya gelerek tanışması amacıyla düzenlenen toplantı kulüp tesislerinde yapıldı.
Yeni transferlerin eksiksiz olarak katıldıgı toplantaıya eski oyuncularımızdan, Onur Çalışkan, Selami Özgül ve Ali Özgül mazereti sebebiyle katılamadı.


Oldukça samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen toplantıda oyuncular kendilerini tanıtarak yeni sezonda Kemah Spor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.



Kendini tanıtan oyuncuların memleketlerini söylerken Kemah'lıyım demesi toplantıda günün ifadesi oldu.



Toplantıda Futbolculara hitaben birer konuşma yapan Başkan Hüseyin Çakmaktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şanal, M. Arif Sağlam ve Ramazan Telli futbolculara  teşşekkür ederek başarılar dilediler.



Futbolcular adına bir konuşma yapan kaptan Erdem Yerlitaş   '' Bir aile olarak kabul ettigimiz Kemah Spor'da terimizin son damlasına kadar savaşacagız. Sezon sonunda İnşallah şampiyonluk kupasını kaldırarak süper amatöre çıkacagız, aramıza yeni katılan Cesur Yürek arakadaşlarımıza hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum'' dedi.



Daha sonra bir konuşma yapan Teknik Direktör Ateş Yıldırım, '' Burası bir aile ve huzur ortamıdır. eski yeni bütün arkadaşlarımız bu güzel ortamda birlikte çalışacak ve İnşallah mutlu sona ulaşacagız. Herkesin antrenmanlara eksiksiz katılmasını istiyorum.   kadroyuda  idmanlardan sonra belirliyecegim forma duvarda asılı duruyor, hakeden giyinecek, ben hepinize kazasız belasız güzel ve mutlu bir sezon diliyorum'' dedi.



Toplantı sonunda herkesin giyecegi numaralar açıklandı ve malzemelerin dagıtımı yapıldıktan sonra takıma yeni katılanların imza töreni yapıldı.





   Evinize, yuvanıza hoşgeldiniz,

             Cesur Yürekler.

  

  


  

            


www.kemahspor.com


Haydi Cesur Yürekler bundan sonra söz sizindir.






2088 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia