2017 - 2018 Sezonu öncesinde iftarda bir araya gelen Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular fikir alışverişinde bulundular.


İst. Kemah Spor
yeni sezona hazırlanıyor.


Yöneticiler, Teknik Heyet, futbolcular ve bazı transferi düşünülen oyuncular,   kadro çalışmaları için   iftarda bir araya geldiler.


Uzun bir mücadele, zorlu virajlar ve  hakikaten herkesin üstüne düşen fadakarlıgı sonuna kadar yaptıgı bir süreçten geçerek  kulüp tarihinde ilk kez Süper Amatör lige yükselen İst. Kemah Spor’da  kadro çalışmaları başladı.

 

Geçen sezonun bitiminde tekrar dönmek için izin isteyerek transfer olan bazı oyuncuların yanı sıra mevcut kadroda devam edip etmiyecegi belli olmayan oyuncularla birlikte devam edeceklerin şartlarınında bir anlamda yoklamasının yapılması amacıyla Yönetim Kurulunun  bazı üyeleri, Teknik Heyet ve  futbolcular bir araya geldi.

 
Toplantının Ramazan ayının son günlerine (22 - Haziran) denk gelmesi sebebiyle birlikte iftar edildikten sonra yönetim ve Teknik heyet yeni sezona ait düşüncelerini futbolculara anlattılar.



Toplantıda Yönetim adına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Rahmi Tüter; kalacakların da gideceklerinde, daha önce oynamış gitmiş olan her futbolcununda bu kulübün bir evladı oldugunu dile getirerek emegi geçenlere birkez daha teşekkür  etti. Birçok yöneticinin de bu kulübe hizmet ettigini, teknik adamın başarı için mücadele ettigini hatırlatan Tüter; ‘’onlarada teşekkür ediyoruz hiçbirini unutmadık unutmayacagız. Sizlerde bizim için unutulmaz birer kardeş olarak her zaman hatırlayacagımız insanlarsınız, burası sizin eviniz, sizin kulübünüz, aramızdan ayrılanlara, futbolu bırakanlara ve sizlere kapımız da gönlümüzde her zaman açık olacak herkese sonsuz teşekkürler’’ diyerek sözlerini bitirdi.
 

Daha sonra toplantıda hazır bulunan Yöneticiler, M. Arif Sağlam, Yusuf  Şatır ve tesis sorumlusu Fikri Civil oyunculara teşekkür ederek yeni sezonda başarılar dilediler.

 
Başkan Hüseyin Çakmaktaş ise; ‘’Buraya gelecek sezonun küçük bir kritigini yapmak ve durumumuzu belirlemek üzere toplandık. Bazı oyuncularla görüşmemiz oldu, gidecekler, kalacaklar, yeni sezonda aramıza katılacak olanlar aşagı yukarı bizim ve Ateş Hocamızın kafasında yavaş, yavaş  şekilleniyor. İnşallah bu süre fazla uzun olmadan kadromuzu belirler ve yolumuza devam ederiz. Şimdiden şahsım ve Yönetici arkadaşlarım adına sizlerin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.


 
Yeni sezonda oluşacak kadro için oyuncularla tek tek görüşen Ateş Yıldırım özellikle bazı arkadaşlarımızın özel durumları nedeniyle açıklama yapılmayacagını ancak bugün burada konuşulan oyunculara şartların anlatıldıgını ve en kısa sürede bu işi sonuçlandıralacagını ifade etti.



 
Oyuncular adına söz alan kaptan Erdem Yerlitaş ise yönetime ve teknik heyete teşekkür ederek yeni sezonda da ellerinden geleni yaparak Kemah’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.
 
       www.kemahspor.com


1177 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


  www.dersan.com.tr
www.youtube.comdersanmedia